VOORONTWERPBESTEMMINGSPLAN ’T GOEIE SPOOR

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ’t Goeie Spoor met ingang van 30 maart 2023, gedurende 6 weken ( tot en met woensdag 10 mei 2023) ter inzage ligt.

't goeie spoor

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer. Bij het tabblad “plannaam of -nummer” vult u de volgende code in: NL.IMRO.0345.tGoeieSpoor-vo01.

Deze publicatie dient tevens te worden opgevat als de kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1. Bro (melding voornemen bestemmingsplanherziening).

Waar gaat het voorontwerpbestemmingsplan over?
Het voorontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridische regeling voor de bouw de bouw van maximaal 125 appartementen. Het gebouw heeft 2 hoogteaccenten van 34 en 23 meter. Het plangebied is gelegen aan de zuidzijde van ’t Goeie spoor. Tussen de Rondweg west en het bestaande appartemen- tengebouw De Geerhof (aan het Stationsplein).

Geen exploitatieplan
Het verhaal van de kosten voor de realisering van het ontwerpbestemmingsplan is via een anterieure exploitatieovereenkomst verzekerd. Daarom is voor het ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Inspraak
Het voorontwerpbestemmingsplan is voor vooroverleg toegezonden aan een aantal overleginstanties. Gelijktijdig wordt een ieder de mogelijkheid geboden een inspraakreactie te geven op dit plan. Tot en met woensdag 10 mei 2023 kan een ieder een inspraakreactie ten aanzien van het voorontwerpbestem- mingsplan bij voorkeur schriftelijk (niet per e-mail) maar ook mondeling indienen.

Wilt u een inspraakreactie hierop geven?
Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een inspraak- reactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Veenendaal. Digitaal via www.veenendaal.nl/zienswijze en schriftelijk via postbus 1100, 3900 BC Veenendaal, beide o.v.v. ‘inspraakreactie ’t Goeie Spoor – Z-2056550’, Als u mondeling uw inspraakreactie kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met de heer Dijkman Dulkes van het team Ruimtelijke Ordening en Bouwen, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie
Als u nog vragen heeft over het indienen van een inspraakreactie of het voorontwerpbestemmingsplan kunt u eveneens contact opnemen met de heer Dijkman Dulkes van team Ruimtelijke Ordening en Bouwen via bovengenoemd telefoonnummer.

Laatste nieuws

Op 24 augustus tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom in theater De Lampegiet, Kerkewijk...

#ececec

De 3e burgerparticipatie voor het nieuwbouw plan t Goeie Spoor heeft op 15 september 2022 plaats...